Nieuws

Mbappé verklikt jonger broertje bij docent: 'Geen huiswerk gemaakt, speelde FIFA'

Mbappé verklikt jonger broertje bij docent: 'Geen huiswerk gemaakt, speelde FIFA'

11 november - 10:30

Kylian Mbappé speelt tegenwoordig samen met zijn jongere broertje Ethan bij het Franse Paris Saint Germain. Op de clubkanalen van de club is vaak te zien hoe goed de broers het met elkaar kunnen vinden en ook kunnen dollen samen. 

Op de beelden van PSG is te zien dat Kylian samen met verdediger Presnel Kimpembe, Ethen Mbappé naar zijn leraar brengt. "We brengen hem naar u toe. Hij is te laat en heeft zijn huiswerk niet gemaakt. Hij speelde gisteravond FUT." 

Op 16 december 2022, op 15-jarige leeftijd, maakte de jonge middenvelder zijn debuut bij het seniorenteam van de club tijdens een vriendschappelijke wedstrijd waarin de Parijzenaren met 2-1 wisten te winnen van Paris FC.  Op 15 september 2023 werd hij voor het eerst geselecteerd voor de wedstrijdselectie van PSG voor een officiële wedstrijd. Ethan Mbappe bleef echter ongebruikt als wisselspeler tijdens een thuisnederlaag met 2-3 tegen Nice.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!