Nieuws

De Jong én andere PSV'er bejubeld: Hij is De Roon zonder balverlies

De Jong én andere PSV'er bejubeld: "Hij is De Roon zonder balverlies"

10 november - 18:16

Valentijn Driessen vindt het terecht dat Jerdy Schouten is opgeroepen voor Oranje. De middenvelder van PSV maakt een sterke periode door en bovendien hoopt de journalist dat Luuk de Jong weer terugkeer naar Oranje. 

Driessen laat zich tijdens Kick-off de podcast uit over de keuze van De Jong om Oranje af te zeggen. "Als hij zich niet beschikbaar stelt, moet Koeman hem alsnog bellen, zeker in deze vorm. Hij is zo belangrijk voor dit PSV. Hij gaat voorop in de strijd, het zijn niet alleen zijn doelpunten. Hij had drie van die Fransen (RC Lens, red.) ook een gele kaart aangesmeerd. Zo een etterbak heb je soms nodig."

De journalist is onder de indruk van Schouten, die na lange tijd weer bij Oranje zit. "Hij is de uitgave van Marten de Roon, alleen kan hij ook nog voetballen. Hij hoeft niet steeds achter zelfverloren te gaan, dat heeft De Roon wel regelmatig. Als je daarna die bal verovert, staat de halve tribune te klappen, maar je kan beter die bal niet verspelen. Dat doet Schouten."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!