Nieuws

'Vaessen keert na gevaarlijke botsing terug in de wedstrijdselectie van RKC'

'Vaessen keert na gevaarlijke botsing terug in de wedstrijdselectie van RKC'

10 november - 17:50 Laatste update: 17:55

Etienne Vaessen maakt na de harde botsing in het duel met Ajax zijn opwachting in de wedstrijdselectie van RKC Waalwijk, meldt Voetbal International. Aanstaande zaterdag zal de 28-jarige doelman voor het eerst sinds het incident weer deel uitmaken van de groep.

Eind september was de schrik groot toen Etienne Vaessen hard in botsing kwam met Brian Brobbey, wat resulteerde in het verlies van bewustzijn en het staken van het duel met Ajax. Nu nadert de doelman zijn terugkeer. Vaessen heeft de training hervat en sprak donderdag optimistisch over de toekomst. Op Instagram deelde hij zijn hoop om iedereen snel weer te mogen begroeten. "Ik hoop jullie allemaal snel te mogen begroeten," schrijft de keeper.

Die ontmoeting zal plaatsvinden op zaterdag. Het is echter nog niet duidelijk of Vaessen op de bank zal beginnen of meteen tussen de palen zal staan. Als het laatste het geval is, zal hij dat doen met een helm. Het duel tussen RKC en Go Ahead Eagles wordt zaterdag om 18:45 uur afgetrapt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!