Nieuws

'Aderlating voor Feyenoord: Speler mogelijk in winter terug naar Premier League'

'Aderlating voor Feyenoord: Speler mogelijk in winter terug naar Premier League'

10 november - 17:01 Laatste update: 17:02

Feyenoord huurde afgelopen zomer Yankuba Minteh van Newcastle United, maar de Engelse club denkt eraan de speler vroegtijdig terug te halen. Tijdens de persconferentie vertelt manager Eddie Howe dat ze de speler in de gaten houden.

Het huurcontract van Minteh bij Feyenoord loopt af aan het einde van dit seizoen, maar er hangt een vraagteken boven zijn toekomst in Rotterdam. Newcastle United heeft de jonge speler op de radar en overweegt mogelijk om hem eerder terug te halen naar Engeland.

Eddie Howe, de manager van Newcastle, liet weten dat de club de prestaties van uitgeleende spelers nauwlettend in de gaten houdt. Dit benadrukte Howe in een interview met The Chronicle. "De spelers die we hebben uitgeleend, houden we in de gaten om te zien of ze ons potentieel kunnen versterken. Als het ook goed is voor de carrière van de speler, dan zullen we zeker kijken naar wat we kunnen doen."

De oefenmeester vertelt zelfs dat de mogelijkheid er is dat Newcastle in de winterse transferperiode al actie onderneemt. De trainer van Newcastle benadrukt dat Minteh, ondanks zijn huidige blessure, uitstekend werk heeft verricht bij Feyenoord. "Ook al is hij momenteel helaas geblesseerd, Hij heeft zeker talent, ook al is de Premier League een heel andere competitie dan welke competitie in Europa dan ook. Hij heeft het profiel dat we nodig hebben."

De aanvaller van de Rotterdammers kwam dit seizoen maar liefst twaalf keer in actie. Hierin wist hij drie doelpunten te maken en 2 assists te leveren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!