Nieuws

Bergwijn baalt van nederlaag, maar zet kanttekening: Sfeer is veel beter

Bergwijn baalt van nederlaag, maar zet kanttekening: "Sfeer is veel beter"

9 november - 20:46 Laatste update: 23:33

Steven Bergwijn baalt van de nederlaag tegen Brighton, maar de aanvaller van Ajax zit een stuk beter in zijn vel. Dat heeft onder meer te maken met interim-trainer John van 't Schip. 

Bergwijn spreekt na het duel met ESPN en heeft ook positieve woorden over na de wedstrijd. "Verliezen is altijd klote. In de eerste helft hebben we redelijk goed gevoetbald, maar fouten worden meteen afgestraft op dit niveau. Dat is jammer. Die momenten zijn wel beslissend geweest. Brighton is niet heel gevaarlijk geweest en wij hadden ook een goal verdiend."

Het Ajax van donderdag is een stuk sterker dan het Ajax van de afgelopen weken, meent Berghuis. "Ik denk dat we vandaag wel moed hebben getoond aan de bal, dat was ook de opdracht van de trainer. Ik denk dat het gevoel heel goed is bij deze trainer, hij creërt een goede sfeer, dat zie je ook. We kunnen het vandaag alleen niet ombuigen in een resultaat. Zolang we ergens voor kunnen spelen, moet je ergens hoop op houden."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!