Nieuws

Real Madrid verbreedt toekomstvisie: volgende sterkhouder verlengt contract

Real Madrid verbreedt toekomstvisie: volgende sterkhouder verlengt contract

9 november - 13:26 Laatste update: 14:04

Federico Valverde heeft zijn contract bij Real Madrid met twee jaar verlengd. De middenvelder heeft getekend voor een verbintenis tot medio 2029. Dat meldt Fabrizio Romano zojuist.

Daarmee is de Uruguayaan de zoveelste sterkhouder die langer aan Real wordt verbonden. Eerder werden de contractverlengingen van Rodrygo, Vinícius Jr. en Eduardo Camavinga al wereldkundig gemaakt.

Naar verluidt is er een afkoopclausule van maar liefst één miljard euro opgenomen voor Valverde, die dus bijna niet kan worden weggekaapt. De Madrilenen tonen daarmee aan zekerheid te willen inbouwen voor de toekomst. De 25-jarige box-to-boxspeler moet een van de steunpilaren worden.

Valverde staat al sinds 2018 onder contract bij Real Madrid. In 220 officiële wedstrijden voor De Koninklijke scoorde hij negentien keer en gaf hij ook achttien assists. In 2022 won hij er de Champions League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!