Nieuws

'Real-transfer voor Mbappé van de baan: Madrilenen zien komst niet meer zitten'

'Real-transfer voor Mbappé van de baan: Madrilenen zien komst niet meer zitten'

8 november - 18:26 Laatste update: 18:34
1

Real Madrid heeft de komst van Kylian Mbappé uit het hoofd gezet, meldt Cadena SER. Het Spaanse medium ziet drie redenen waarom de Franse superster komend seizoen niet te bewonderen zal zijn in Madrid.

Mbappé wordt al jaar en dag in verband gebracht met een transfer naar Madrid. Het contract van de Fransman loopt komende zomer af en Real hengelt naar zijn kunsten. Toch ligt een transfer niet in de lijn der verwachtingen. Volgens het Spaanse medium wil Real niet voldoen aan de salariseis van zeker twintig miljoen euro per seizoen. Dat bedrag is volgens De Koninklijke veel te gortig.

Naast de immense salariseis wil Real ook niet afwijken van de huidige transferstrategie. De club zet in op jonge talentvolle spelers, maar daar valt Mbappé ondertussen niet meer onder. Ten slotte stelt het medium dat het tot frictie kan gaan leiden binnen de club. Men zou het salaris dusdanig hoog vinden dat intern niet iedereen op één lijn zit. Real Madrid ontkende onlangs al in gesprek te zijn met de aanvaller.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!