Nieuws

Nieuws uit Amsterdam: Ijslands talent definitief overgeheveld naar eerste elftal

Nieuws uit Amsterdam: Ijslands talent definitief overgeheveld naar eerste elftal

8 november - 16:30 Laatste update: 16:57

Ajax heeft Kristian Hlynsson overgeheveld naar het eerste elftal. De IJslander maakt de laatste maanden indruk en mag definitief aansluiten bij de ploeg van John van 't Schip.

Hlynsson is dit seizoen één van de weinige lichtpuntjes bij Ajax. De Amsterdammers presteren ondermaats en is er weinig reden tot feest. Hlynsson laat echter wel zien waar de talenten van Ajax tot in staat zijn en mag zich vanaf nu ook eerste elftal-speler noemen. De pas negentienjarige middenvelder begon het seizoen nog bij Jong Ajax, maar stond de afgelopen weken in de basis bij het eerste.

In totaal staat het aantal van Hlynsson nu op zes optredens voor Ajax. Onder Maurice Steijn mocht de IJslander al debuteren. De laatste weken laat de IJslandse middenvelder vaak zien dat leeftijd slechts een getal is. Tegen FC Utrecht wist Hlynsson ook al tweemaal het net te vinden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!