Nieuws

Stengs baalt flink na misstap in Rome: 'We maken één foutje en de bal ligt er in'

Stengs baalt flink na misstap in Rome: 'We maken één foutje en de bal ligt er in'

7 november - 23:27

Calvin Stengs baalde na afloop van de nederlaag in Rome flink. De aanvaller van Feyenoord ging, ondanks de vele kansen, met 1-0 onderuit tegen Lazio. Na afloop sprak Stengs zich tegenover de camera van RTL 7 uit over het bezoek aan Italië.

"Deze nederlaag is superzuur", begint de aanvaller. "Ik denk op het eerste kwartier na dat wij de betere partij zijn. We maken één foutje en de bal ligt er in", aldus een teleurgestelde Stengs. "We waren beter aan de bal, maar dat ene foutje kostte ons de kop. Natuurlijk ligt het dan aan jezelf, maar we hebben wel goed spel laten zien. We moeten meer meedogenloos zijn in de kansen."

Samen met Santiago Giménez probeerde Stengs in de aanval met wat aanpassingen om in de eerste helft kansen te creëren. "Ik ging af en toe meer naar binnen en Giménez meer naar buiten. Dat hadden we gewisseld, waardoor zij lastiger konden doordekken", geeft Stengs aan. "Zo kon ik wat meer creëren, maar we hebben geen goal gemaakt dus dan maakt het niet uit." Door de misstap tegen Lazio en de overwinning van Atlético Madrid op Celtic (6-0), is Feyenoord nu terug te vinden op plek drie in Groep E. Toch maakt Stengs zich geen zorgen. "We hebben alles nog in eigen hand, dus we moeten nu gewoon twee keer winnen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!