Nieuws

Onderzoek naar gedrag van Overmars is afgerond: 'Alle feiten zijn verzameld'

Onderzoek naar gedrag van Overmars is afgerond: 'Alle feiten zijn verzameld'

7 november - 16:53
2

Het onderzoek naar Marc Overmars is helemaal afgerond. De technisch directeur van Royal Antwerp FC hoort over enkele weken de uitspraak van de tuchtcommissie.

Overmars zou zich in zijn tijd bij Ajax schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag en daar werd onderzoek naar gedaan. Dat onderzoek is inmiddels afgerond, bevestigt het Instituut Sportrechtspraak tegenover het Algemeen Dagblad. "De onderzoeksfase is nu afgerond en de aanklager heeft met zijn team van onderzoekers alle feiten verzameld", vertelt directeur Henk Van Aller.

"Het feitenrelaas is met een aangifte voorgelegd aan de tuchtcommissie, die spoedig uitspraak zal doen", klinkt het. Overmars stapte twee jaar geleden plotseling op, nadat bekend werd dat hij zich schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag richting vrouwelijke werknemers bij Ajax. Enkele maanden na zijn vertrek uit Amsterdam ging Overmars aan de slag bij Royal Antwerp.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!