Nieuws

Feyenoord-talenten geven goede voorbeeld en verslaan Lazio in de Youth League

Feyenoord-talenten geven goede voorbeeld en verslaan Lazio in de Youth League

7 november - 15:57 Laatste update: 15:58

Het Youth League-elftal van Feyenoord heeft dinsdagmiddag het goede voorbeeld gegeven tegen de leeftijdsgenoten van SS Lazio. De Rotterdamse talenten wonnen met 1-3 in Rome.

Met zeven uit drie begon Feyenoord in een groep met Atlético Madrid en Celtic aan het duel met de laatst groepsgenoot Lazio. De Rotterdammers beleefden een goede start na een weergaloze treffer van Aimen Sliti, alleen moesten voor rust even slikken. Filipe Bordon kopte raak uit een corner.

Na rust was het Feyenoord dat afstand nam van Lazio. Eerst was het Nesto Groen die na een goede actie van selectiespeler Leo Sauer binnen wist te lopen, waarna een invaller voor het slotakkoord zorgde. Fabiano Rust was de gelukkige.

Door de overwinning is Feyenoord verzekerd van de volgende ronde van de Youth League. Atlético volgt op vier punten, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Feyenoord wil alleen graag eerste worden in de groep: op die manier plaats je je automatisch voor de kwartfinales van het toernooi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!