Nieuws

Postecoglou gaat in op blessure Van de Ven: Hij zal er een tijdje uit zijn

Postecoglou gaat in op blessure Van de Ven: "Hij zal er een tijdje uit zijn"

7 november - 07:17

Micky van de Ven beleefde maandag een horrorderby in het duel tussen Tottenham Hotspur en Chelsea FC en zal de komende weken moeten toekijken. Manager Ange Postecoglou ging na afloop in op de blessure van de Nederlander.

Van de Ven zette een sprint in tijdens het duel, maar greep direct naar de hamstring en schreeuwde het uit van de pijn. Het was een trieste aftocht voor de pijlsnelle Nederlander, die bezig was aan een fantastische reeks met Tottenham, de koploper tot de vorige speelronde. "Het is vroeg om er iets over te zeggen, maar wat betreft Micky: het is vrij duidelijk dat je er vanuit kan gaan dat hij er een tijdje uit zal zijn", meent Postecoglou tegenover Britse media.

Ook voor bondscoach Ronald Koeman is het slecht nieuws: Matthijs de Ligt viel onlangs alweer geblesseerd uit in het bekerduel met Saarbrücken en met Van de Ven is een andere opte voor een snelle centrale verdediger weggevallen. Het Nederlands elftal komt op 18 november alweer in actie wanneer het Ierland treft in de EK-kwalificatie. Drie dagen later volgt de wedstrijd tegen Gibraltar. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!