Nieuws

Koeman heeft ideale Nederlands elftal-selectie voor ogen: 'Op zich ben ik eruit'

Koeman heeft ideale Nederlands elftal-selectie voor ogen: 'Op zich ben ik eruit'

6 november - 20:44

Ronald Koeman heeft zijn selectie voor de komende interlandperiode al klaarliggen. De bondscoach van het Nederlands elftal is echter op zijn hoede, omdat de laatste keren er veel afmeldingen op de laatste dagen binnenkwamen.

Het weekend bestaat voor Koeman grotendeels uit voetbalwedstrijden kijken. "In het weekend kijk ik veel op de Ipad met de TV ook nog eens aan", vertelt de bondscoach bij Ziggo Sport. De meeste tijd van de technische staf gaat zitten in het bekijken van beelden. "Iedere dinsdag maken wij een programma voor de scouting en we hebben ook nog Michael Reiziger van Jong Oranje."

"Op zich ben ik eruit, maar het is vaker gebeurt dat er spelers in de laatste dagen afvallen", aldus Koeman over de komende selectie. Vrijdagmiddag zal duidelijk worden welke spelers Koeman selecteert voor de kwalificatieduels met Ierland en Gibraltar. Bij een overwinning plaatst Oranje zich voor het EK in Duitsland.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!