Nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Lazio nog te vroeg voor Trauner

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Lazio nog te vroeg voor Trauner

6 november - 13:22 Laatste update: 7 november - 10:49

Feyenoord staat dinsdagavond tegenover SS Lazio in de Champions League en moet de koppositie zien te behouden in het miljardenbal. VoetbalNieuws geeft alvast de vermoedelijke opstelling voor deze Europese kraker, met een basisplaats voor onder meer Ramiz Zerrouki. 

Bij de 3-1 overwinning op Lazio in Rotterdam stond Justin Bijlow alweer tussen de palen en dat zal dinsdag ook het geval zijn. Bart Nieuwkoop was dit weekend nog in de verdediging van Feyenoord te vinden en het is de verwachting dat de Nederlander ook in Italië aan de aftrap begint. Trainer Arne Slot lijkt vast te houden aan zijn vaste vier: Lutsharel Geertruida, David Hancko, Bart Nieuwkoop en Quilindschy Hartman. Gernot Trauner is fit, maar lijkt niet te gaan starten.

Op het middenveld lijkt Slot ook steeds meer naar een vaste formatie toe te werken. Zerrouki maakte een goede indruk in het thuisduel met Lazio en wist ook knap te scoren. Samen met Quinten Timber en Mats Wieffer lijkt het middenveld van de Rotterdammers ook een zekerheidje.

Voorin staan ook weinig verrassingen op het menu. Calvin Stengs toont zich de laatste weken steeds meer een uitstekende buitenspeler te zijn. Aankoop Luka Ivanusec maakt samen met publiekslieveling Santiago Gimenez de opstelling af.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Zerrouki, Timber, Wieffer; Stengs, Gimenez, Ivanusec

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!