Nieuws

Fabrizio Romano: Bergwijn kan komende winter terugkeren in de Premier League

Fabrizio Romano: Bergwijn kan komende winter terugkeren in de Premier League

5 november - 14:39 Laatste update: 14:42

Naast de interesse vanuit Saudi-Arabië kan Steven Bergwijn ook rekenen op geïnteresseerde Premier League-clubs. Dat weet transferexpert Fabrizio Romano te melden.

Ajax wil de komende transferperiode een grote schoonmaak houden en een vertrek van Bergwijn is een serieuze optie. De aanvoerder van de Amsterdammers staat in de belangstelling van meerdere Saudische clubs, waaronder het Al Ittihad van sterspeler Karim Benzema. Nu weet Romano te melden dat een terugkeer naar Engeland ook mogelijk is voor Bergwijn.

Meerdere Premier League-clubs overwegen de komst van de Oranje-international, die na zijn goede periode bij PSV eerder al een transfer naar Tottenham Hotspur verdiende. Anderhalf jaar geleden verkochten The Spurs Bergwijn voor ruim dertig miljoen euro aan Ajax, waar hij tot op heden nog niet helemaal uit de verf is gekomen. De NOS wist eerder te melden dat de kans erg groot is dat Bergwijn deze winter vertrekt uit Amsterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!