Opstellingen

Opstelling PSV bekend: Bosz heeft keuze gemaakt op nummer tien positie

Opstelling PSV bekend: Bosz heeft keuze gemaakt op nummer tien positie

4 november - 15:19

Peter Bosz heeft zijn basiselftal voor de uitwedstrijd van PSV tegen Heracles bekendgemaakt. De Eindhovenaren gaan in een dezelfde formatie als tegen Ajax, op jacht naar de elfde overwinning in de Eredivisie op rij.

Bosz moet het nog altijd stellen zonder Armel Bella-Kotchap en de al langer geblesseerde Mauro Júnior en Armando Obispo. In de verdediging is er daardoor wederom plaats voor Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergino Dest. Tussen de palen hoopt Walter Benitez zijn doel voor de achtste keer dit seizoen schoon te houden.

In de aanval moest Bosz het nog doen zonder de geblesseerde Noa Lang. Daardoor moeten Luuk de Jong, Johan Bakaoyoko en Hirving Lozano voor de doelpunten zorgen. Laatstgenoemde was tegen Ajax nog goed voor een hattrick. Op het middenveld was er naast Jerdy Schouten en Joey Veerman nog een vraagteken op de nummer tien positie. Nu blijkt Bosz toch te hebben gekozen voor Guus Til als aanvallende middenvelder.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong en Lozano.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!