Nieuws

Sarri hoopt op fans tegen Feyenoord: 'Hebben de steun van onze fans keihard nodig'

Sarri hoopt op fans tegen Feyenoord: 'Hebben de steun van onze fans keihard nodig'

4 november - 13:58 Laatste update: 14:13

Dat Maurizio Sarri weinig moet hebben van de supporters van Feyenoord, is algemeen bekend. Toch lijkt de oefenmeester van Napoli enigszins zijn bijgedraaid. Zo hoopt Sarri dat de Lazio-fans in positieve zin een voorbeeld nemen aan de aanhang in De Kuip.

Tijdens de persconferentie na afloop van het verloren competitieduel met Bologna (1-0), sprak Sarri zich uit over het treffen met Feyenoord in de groepsfase van de Champions League. "We hebben de steun van onze fans keihard nodig", meent Sarri. "Ik hoop dat onze supporters van ons stadion een ware hel kunnen maken. Zo doen de fans van Feyenoord dan ook als clubs in Rotterdam moeten spelen. Daar moeten de Lazio-fans een voorbeeld aan nemen. Het zal een moeilijke wedstrijd worden, maar met de fans is het mogelijk."

In het Stadio Olimpico zijn dinsdagavond om 21.00 geen uitsupporters van Feyenoord welkom. De vierde groepswedstrijd van Lazio is er een van groot belang. De club uit Rome staat na drie wedstrijden met vier punten op plek drie in Groep E. In Rotterdam ging Lazio met 3-1 onderuit.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!