Nieuws

Van Hanegem blij met terugkeer Bijlow: 'Weten dat hij gewoon een goede keeper is'

Van Hanegem blij met terugkeer Bijlow: 'Weten dat hij gewoon een goede keeper is'

4 november - 13:17
1

Willem van Hanegem is blij met de terugkeer van Justin Bijlow bij Feyenoord. In zij podcast bij het Algemeen Dagblad laat Van Hanegem zich vol log uit over de doelman, die volgens de oud-voetballer direct weer een hoog niveau weet aan te tikken.

"We weten dat hij gewoon een hele goede keeper is", begint Van Hanegem. "Het mooiste wat je altijd ziet bij hem, hij valt altijd de bal aan. Dat is heel mooi om te zien bij een keeper. Dat heeft hem wel eens waarschijnlijk een blessure gekost. Dan moet je nadenken; ‘wanneer kan ik het wel doen zonder iets op te lopen?’ Maar hij is gewoon een goede keeper", vervolgt De Kromme, die blij is met de rust die Bijlow zorgt in de verdediging van Feyenoord. "Ik houd niet van wachten tot het laatste moment. Je hoeft niet te laten zien dat je kunt opbouwen. 'Jij speelt hem naar hem, en hij wil hem net aannemen en hij glijdt weg, en dan ben je te laat'", schets Van Hanegem. "Als je een moeilijkere tegenstander hebt dan ben je het haasje."

Afgelopen augustus liep Bijlow een blessure aan zijn pols op, waardoor de doelman negen wedstrijden aan de kant moest staan. In de competitiewedstrijd tegen Vitesse keerde Bijlow weer terug onder de lat. Dit seizoen staat de teller van de doelman op vier tegendoelpunten en twee clean sheets in vijf wedstrijden voor Feyenoord.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!