Nieuws

'Ajax wil snel nieuw contract Misehouy, nog niet rond met Venezolaan Martínez'

'Ajax wil snel nieuw contract Misehouy, nog niet rond met Venezolaan Martínez'

4 november - 12:14

Ajax zou nog steeds alles op alles willen zetten om het contract van Gabriel Misehouy te verlengen, zo weet Voetbal International te melden. Daarnaast zijn de Amsterdammers nog altijd niet rond over de komst van David Martínez.

Terwijl Manchester City al enige tijd op de loer ligt voor Misehouy, wiens contract komende zomer afloopt, hoopt Ajax nog altijd het contract te kunnen vertrekken. De 18-jarige aanvallende middenvelder verlengde in 2021 voor het laatst zijn contract in Amsterdam, maar moet nog altijd geduld hebben voor een kans in het eerste van Ajax. Dat zou dan ook een reden kunnen zijn waarom Misehouy niks ziet in een nieuwe verlenging van zijn contract. Desondanks hoopt Ajax het talent te kunnen overtuigen tot een langer verblijf bij de club.

Naast de verlenging van Misehouy, is Ajax al enige tijd druk bezig met de komst van Martínez. De Amsterdammers zouden al een akkoord hebben met Mónagas SC over de Venezolaan. Echter liggen de onderhandelingen na het ontslag van Sven Mislintat al enige tijd stil. Nadat er flinke onrust heerste in het technische hart van Ajax, is er nog geen beslissing genomen over de komst van de 17-jarige aanvaller.

Naast de twee tieners, zou Ajax al druk in de weer zijn rond de winterse transferperiode. Zou zouden de Amsterdammers zich graag met een nieuwe nummer zes willen versterken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!