Nieuws

Agente overweegt juridische stappen na Driessen-beweringen over leeftijd van Kudus

Agente overweegt juridische stappen na Driessen-beweringen over leeftijd van Kudus

4 november - 11:19 Laatste update: 12:01
1

De beweringen van Valentijn Driessen over de leeftijd van Mohammed Kudus zijn kwats. Dat stelt Jennifer Mendelewitsch, de zaakwaarneemster van de voormalig speler van Ajax tegenover VoetbalPrimeur.

Driessen opperde in de voetbalpodcast van De Telegraaf dat er vraagtekens kunnen worden gezet bij de leeftijd van Kudus (23). De middenvelder van West Ham United zou volgens de journalist zelfs ooit van naam zijn veranderd. "Hij is ooit van naam veranderd. Toen bleek hij ineens vijf jaar jonger. Dus ja, misschien klopt zijn leeftijd wel niet. Dat is een hardnekkig gerucht", aldus Driessen.

Mendelewitsch is in gesprek met VP op haar beurt met gestrekt been ingegaan op de beweringen van Driessen. "Dit is absoluut niet waar", aldus de agente, die zelfs juridische stappen overweegt. "We zullen deze onjuiste beschuldigingen niet tolereren. Dit is duidelijk gebaseerd op racistische stereotypen. We zullen alle juridische stappen ondernemen die nodig zijn tegen meneer Driessen en zijn onjuiste racistische beweringen", klinkt het.

"Het verbaast me dat hij hier nooit een vraag over heeft gesteld, terwijl Kudus al in 2020 naar Nederland kwam en nu de krantenkoppen haalt in de Premier League, waar hij het geweldig doet", vervolgt Mendelewitsch, die nog een laatste klap uitdeelt aan Driessen. "Misschien moet Driessen eens nadenken over zijn eigen leeftijd, die duidelijk richting de pensioenleeftijd gaat."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!