Breaking news

VI: winter-move van Bergwijn naar Saudi-Arabië ligt in de lijn der verwachting

VI: winter-move van Bergwijn naar Saudi-Arabië ligt in de lijn der verwachting

4 november - 10:44 Laatste update: 11:04
3

Een transfer van Steven Bergwijn naar een club uit Saudi-Arabië ligt in de lijn der verwachting. Volgens Voetbal International staat de aanvoerder van Ajax open voor een move naar het Midden-Oosten en worden de mogelijkheden om dat tot stand te kunnen laten komen onderzocht.

Bergwijn en Saudi-Arabië worden al voor geruime tijd in één adem genoemd. De aanvaller genoot afgelopen zomer al belangstelling vanuit de zandbak, maar een transfer kwam destijds niet van de grond omdat clubs niet aan zijn salariseisen wilden voldoen, aldus VI.

In de winter krijgt Bergwijn een nieuwe kans om de stap te zetten. Volgens het weekblad is de vader van de Oranje-international onlangs op het vliegtuig gestapt om de mogelijkheden voor zijn zoon te onderzoeken. Ajax zou zijn aanvoerder liever niet willen laten gaan, maar beseft wel dat er geld in de kassa moet komen om nieuwe winterse versterkingen aan te kunnen schaffen.

Bergwijn reageerde onlangs nog op de speculaties over een transfer naar Saudi-Arabië. De linksbuiten noemde dat nog ‘bommetjes’, maar dat bommetje zou komende winter dus wel eens kunnen ontploffen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!