Nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot kan gaan schuiven door afwezige Trauner

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot kan gaan schuiven door afwezige Trauner

4 november - 09:01

Feyenoord neemt het in speelronde elf op in een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De Rotterdammers kunnen nog niet over een geheel fitte selectie beschikken, maar Arne Slot heeft al wel wat duidelijkheid verschaft over zijn plannen. Toch is er één vraagteken.

Gernot Trauner schittert geheel tegen verwachting nog in afwezigheid. De aanvoerder van de Rotterdammers heeft te maken met een terugslag in zijn revalidatie en dus moet Slot achterin weer puzzelen. Voor je gevoel is dat makkelijk op te lossen door Lutsharel Geertruida door te schuiven naar centraal, maar het uitduel met FC Twente leert dat dat misschien niet gaat zijn waar voor gekozen gaat worden.

Bart Nieuwkoop startte als rechtsback in Enschede, maar kon niet bekoren. Slot hamerde vrijdag op de persconferentie weer op het belang van de opbouw en daar is de zomeraanwinst nog niet zo sterk in gebleken. Mats Wieffer speelde de laatste 45 minuten dan ook vanuit het centrum en dus is het niet geheel uit te sluiten dat Slot daar nu vanaf het begin voor gaat kiezen.

In de aanval lijkt het wel duidelijk wie er gaan spelen. Luka Ivanusec is volgens Slot weer klaar voor een basisplaats en dus krijgt hij een plekje op links. Igor Paixão verhuist daardoor vermoedelijk naar de rechter kant en dat betekent dat ook Calvin Stengs een plekje terug zakt.

De vermoedelijke opstelling van Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Wieffer, Hancko, Hartman; Zerrouki, Timber, Stengs; Paixão, Gimenez en Ivanusec.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!