Nieuws

Rashford door het stof bij Ten Hag: 'Hij maakt een fout, het is onacceptabel'

Rashford door het stof bij Ten Hag: 'Hij maakt een fout, het is onacceptabel'

3 november - 23:58

Marcus Rashford is diep door het stof gegaan bij Erik ten Hag. De aanvaller van Manchester United werd gespot in nachtclubs, nadat hij met zijn ploeg 3-0 klop kreeg van rivaal Manchester City.

Voorafgaand aan het duel met Fulham heeft Rashfoord zijn excuses aangeboden bij Ten Hag. "Ja, ik ben ervan op de hoogte. Het is onacceptabel. Ik heb hem dat verteld. Hij heeft zijn excuses aangeboden, that's it", vertelt Ten Hag op de persconferentie. Rashford zal komend weekend wel in de wedstrijdselectie zitten. "Hij is heel erg gemotiveerd. Ik weet hoeveel moeite hij erin stopt."

"Hij maakt een fout, maar dat zegt niet dat hij er niet bij is", vervolgt Ten Hag. "Ik zie hem elke dag op de training en ik weet wat hij doet. Ook naast het veld, hoe hij leeft. Ik weet zeker dat hij alles goed wil doen om het team te helpen. Hij is beschikbaar om morgen te spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!