Nieuws

Van Hanegem ergert zich aan positivisme rondom Ajax: 'Wat een zielige mensen'

Van Hanegem ergert zich aan positivisme rondom Ajax: 'Wat een zielige mensen'

3 november - 20:20
7

Willem van Hanegem vindt dat er te vaak overdreven over Ajax wordt gedaan. Na de 2-0 overwinning op FC Volendam wordt er weer veel gepraat en geschreven over de Amsterdammers, stelt De Kromme.

Van Hanegem ergert zich enorm aan het positivisme dat er ineens heerst. "Dat is elke keer dat rare gezanik van die mensen allemaal. En nu hoor je dat Ajax het weer een beetje zou hebben… Wat een zielige mensen zijn het ook", zegt Van Hanegem in de podcast Willem&Wessel van het Algemeen Dagblad. "Je mag voor die of die club zijn, maar doe gewoon normaal. Niet meteen… Als het dan weer een beetje beter gaat, hoor je opeens al die jaknikkers weer."

Ajax won in de eigen Johan Cruijff Arena met 2-0 van de Volendammers en klimt daardoor van plek achttien naar vijftien. Komend weekend staat de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen op het programma.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!