Nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot kiest voor vertrouwde namen in Waalwijk

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot kiest voor vertrouwde namen in Waalwijk

3 november - 17:13 Laatste update: 18:22

Feyenoord neemt het zaterdagavond in Waalwijk op tegen RKC. Tijdens de uitwedstrijd moet Arne Slot nog altijd doen zonder Gernot Trauner, zo onthulde de oefenmeester tijdens de persconferentie voorafgaande van het duel.  Vermoedelijk start Slot met dezelfde basiself als tegen FC Twente.

Op bezoek in Enschede zette Feyenoord een misstap, waar FC Twente met 2-1 de baas was in eigen huis. Ondanks de nederlaag lijkt Slot wederom voor dezelfde elf namen te kiezen, waar Justin Bijlow vorige week terugkeerde van zijn blessure. In de verdediging wordt verwacht dat Slot weer kiest voor Quilindschy Hartman en Bart Nieuwkoop als vleugelverdedigers, met een centrum van David Hancko en Lutsharel Geertruida.

Bij de middenvelders ligt de keuze voor Ramiz Zerrouki, Mats Wieffer en Quinten Timber wederom voor de hand, waardoor Calvin Stengs weer uit de voeten kan als rechtsbuiten. Tegen RKC kan Slot wel naar alle waarschijnlijkheid wel weer een beroep doen op Luka Ivanusec, die volgens de oefenmeester weer wedstrijdfit is. Verder gaat Santiago Giménez weer op zoek naar doelpunten, met Igor Paixao naast hem op de andere flank.

De vermoedelijke opstelling van Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Q. Timber; Stengs, Gimenez, Paixao

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!