Nieuws

Feyenoord breekt contract van assistent open: 'Feyenoord is mijn tweede thuis'

Feyenoord breekt contract van assistent open: 'Feyenoord is mijn tweede thuis'

3 november - 10:21

Feyenoord heeft het contract van John de Wolf opengebroken. De assistent-trainer van Feyenoord heeft bijgetekend tot de zomer van 2027.

De Wolf maakt sinds 2019 onderdeel uit van de technische staf van Feyenoord. De voormalig verdediger werkte samen met Dick Advocaat en nu met Arne Slot. De functie van assistent mag hij in de basis nu een stuk langer gaan vervullen.

“Ik heb het al vaker gezegd: hier ben ik op mijn plek”, begint De Wolf op de clubsite van Feyenoord. "Feyenoord is mijn tweede thuis, ik heb het hier met de spelers, de staf en de andere mensen in de organisatie ontzettend naar mijn zin. Er is weinig mooiers dan dagelijks in de weer zijn met een groep gemotiveerde voetballers en verder bouwen aan nog meer successen voor de mooiste voetbalclub van Nederland. Daar nog lang onderdeel van uitmaken is een prachtig vooruitzicht."

Feyenoord bevindt zich afgelopen week in verschillende uitersten wat betreft assistenten. De Wolf verlengt nu zijn contract, maar Marino Pusic vertok. De voormalig assistent van de Rotterdammers heeft een klus als hoofdcoach bij Shakhtar Donetsk aangegrepen. Afgelopen seizoen werden de twee nog kampioen met Feyenoord.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!