Nieuws

'Inter overweegt mee te werken aan transfer van Dumfries naar Engelse grootmacht'

'Inter overweegt mee te werken aan transfer van Dumfries naar Engelse grootmacht'

3 november - 10:07 Laatste update: 10:10

Denzel Dumfries zou de Serie A wel eens in kunnen ruilen voor de Premier League. Volgens La Gazetta dello Sport hopen Manchester United en Chelsea op de komst van de gewilde rechtsback van Internazionale.

Sinds zijn komst bij Inter presteert Dumfries haast wekelijks in Milaan. Dat heeft ervoor gezorgd dat de Italiaanse club het contract wil openbreken van de Nederlander, die daar zelf ook niet onwelwillend tegenover staat. Toch bestaat er een kans dat de wegen gaan scheiden.

Volgens de roze sportkrant zitten Manchester United en Chelsea nog altijd op het vinkentouw. De twee Engelse grootmachten zijn al vaker aan Dumfries gelinkt en die interesse is nog niet vervaagd. De financiële problemen van Inter zouden een rol kunnen spelen in de beslissing om de rechtsback wel of niet van de hand te doen.

Mocht het vertrek van Dumfries ervan komen, dan heeft Inter al een opvolger in het vizier. Club Brugge-back Tajon Buchanan zou de Italiaanse koploper moeten versterken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!