Nieuws

Driessen laakt Ajax-vreugde: Gênant om zó blij te zijn met winst op Volendam

Driessen laakt Ajax-vreugde: "Gênant om zó blij te zijn met winst op Volendam"

3 november - 09:35 Laatste update: 09:40

Valentijn Driessen vond de vreugde van de Ajax-aanhang na een 2-0 overwinning op FC Volendam 'gênant'. Dat geeft hij aan in een video-item van De Telegraaf.

Ajax won voor het eerst sinds 12 augustus weer een wedstrijd in de Eredivisie. Dat leverde een hoop opluchting en vreugde op vanaf de tribunes. "Als je het publiek zag, kon je wel zien dat ze al maandenlang niet gewonnen hebben", opent Driessen, die het een tikkeltje 'gênant' vond. 
 
"Heel opgelucht, maar het is eigenlijk natuurlijk ook een beetje gênant om zó blij te zijn om te winnen van FC Volendam." De columnist van De Telegraaf ziet een gunstig instapmoment voor interim-trainer John van 't Schip. "Het is voor hem heerlijk om zo te beginnen met Volendam als tegenstander. Tegen Heerenveen moet het zondag ook gegarandeerd drie punten zijn, want die club stelt buitenshuis ook niet veel voor." 
 
Ajax klimt door de zege op Volendam naar de vijftiende plaats in de Eredivisie. Zondag om 16.45 uur staat te ontmoeting met sc Heerenveen op het programma in de Johan Cruijff ArenA. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!