Transfernieuws

'Italiaanse Gimenez-interesse: 'Champions League-bomber' moet 'oudjes' opvolgen'

'Italiaanse Gimenez-interesse: 'Champions League-bomber' moet 'oudjes' opvolgen'

3 november - 09:01
1

De interesse van Internazionale in Santiago Gimenez is groeiende, zo weet Calciomercato. De spits van Feyenoord is een kandidaat om de 'oudjes' in de aanval op te volgen.

Volgens het Italiaanse medium is Inter al aan het voorsorteren op het volgende seizoen. De Nerrazurri hebben met Lautaro Martínez en Marcus Thuram een aardig renderend koppel in de gelederen, maar daarachter is er qua leeftijd weinig vooruitzicht. Marco Arnautovic en Alexis Sanchez (beiden 34 jaar) worden als ‘oudjes’ gezien.

De laatste weken gaan er een hoop geruchten de rondte over het prijskaartje dat Feyenoord voor Gimenez in gedachten heeft, maar volgens Calciomercato is dat momenteel vijftig miljoen euro. Dat bedrag zou genoeg moeten zijn om 'de bomber van de Champions League' in te lijven.

Afgelopen week kwam naar buiten dat Tottenham Hotspur en Real Madrid aan de leiding gaan in de race om Gimenez. Daar was volgens de Mexicaanse spits overigens zelf niet zo veel van waar, zo openbaarde hij zelf op X.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!