Nieuws

'Onrust in kleedkamer United, spelers verliezen vertrouwen in Ten Hag'

'Onrust in kleedkamer United, spelers verliezen vertrouwen in Ten Hag'

2 november - 14:57 Laatste update: 15:18

De spelers van Manchester United trekken twijfels over de kunde van Erik ten Hag, meldt het lokale Manchester Evening News. Kwaliteitsmedium The Athletic stelde eerder op donderdag dat de baan van de Nederlander niet op het spel staat. 

Volgens de lokale krant, die met bronnen vanuit de kleedkamer sprak, 'groeit de onvrede over de gemaakte progressie onder Erik ten Hag. Spelers vinden de gevaren koers de afgelopen twaalf maanden niet progressief genoeg en er komen steeds meer vraagtekens over zijn keuzes'.

Niet alleen de onvrede richting Ten Hag zorgt voor onrust. Spelers onderling zouden het ook aan de stok met elkaar hebben. 'Er is een steeds groter wordend wrok tussen bepaalde spelers tegen teamgenoten', schrijft het MEN. Daarnaast zou het transferbeleid van Ten Hag niet worden gewaardeerd. 

Voor The Red Devils staat na de 0-3 nederlaag tegen Newcastle United een belangrijk Champions League-duel op het programma. FC Kopenhagen is de volgende tegenstander.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!