Nieuws

Hoe laat en op welke zender wordt Ajax - Brighton & Hove Albion uitgezonden?

Hoe laat en op welke zender wordt Ajax - Brighton & Hove Albion uitgezonden?

2 november - 12:54 Laatste update: 9 november - 11:25

Ajax staat momenteel op de laatste plaats in groep B van de Europa League. Donderdagavond komt Brighton & Hove Albion op bezoek. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

De Amsterdammers wonnen dit seizoen nog geen enkele wedstrijd in de Europa League. De eerste twee wedstrijden tegen Olympique Marseille en AEK Athene werden allebei gelijkgespeeld, waarna uit in Engeland kansloos werd verloren van Brighton & Hove Albion. De koers is gewijzigd en sinds kort staat John van 't Schip voor de selectie als eindverantwoordelijke. De afstand voor nummer vier Ajax naar plaats drie en twee is twee punten en Marseille is koploper met vijf punten. Dat gat bedraagt dus drie punten.

In een uitverkochte Johan Cruijff Arena zal Ajax hopen eindelijk weer eens een Europese overwinning te boeken. De laatste keer dat dat gebeurde, was op 7 september 2022. Toen was de ploeg met 4-0 te sterk voor Rangers FC. Brighton won nog nooit een uitwedstrijd in Europa. Dit jaar kwalificeerde de ploeg zich voor het eerst, maar in de uitwedstrijd met Marseille werd er 2-2 gelijkgespeeld.

Ajax - Brighton & Hove Albion live op tv

Ajax - Brighton & Hove Albion begint donderdag 9 november om 18.45 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Veronica en voor ESPN-abonnees zal de wedstrijd ook in zijn geheel live te volgen zijn via ESPN 2

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!