Nieuws

Arnesen ambieert geen fulltime baan meer: 'Dat is de belangrijkste reden geweest'

Arnesen ambieert geen fulltime baan meer: 'Dat is de belangrijkste reden geweest'

2 november - 08:15

Frank Arnesen is terug bij PSV voor een rol als commissaris binnen de raad van commissarissen. De voormalig technisch directeur ambieert geen rol meer bij een club waar hij fulltime mee bezig moet zijn.

Arnesen moest bij Feyenoord vertrekken door een bacterie in zijn knie. De gezondheid van de Deen zat hem dusdanig in de weg dat hij zijn taken in Rotterdam neer moest leggen en niet meer terug keerde als technisch directeur van de club. "Mijn knie heeft me nogal wat problemen bezorgd in de laatste jaren, maar hopelijk wordt het nu snel beter", vertelt Arnesen tegenover het Eindhovens Dagblad. "Dat is ook een belangrijke reden waarom ik geen fulltime-functie meer ambieer in de voetballerij, maar PSV is een club die me na aan het hart ligt en daarom wil ik nog graag mijn steentje bijdragen."

Arnesen woont al jaar en dag in Eindhoven en is daarom uiterst gelukkig dat hij weer bij de club aan de slag kan. "Bij PSV gaat het nu goed en kom ik in een andere fase bij de club en ook nog veel meer op afstand. Ik ben niet van plan om me met het dagelijkse bestuur in het Philips Stadion te gaan bemoeien, maar denk op de achtergrond wel mee en kan een netwerk toevoegen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!