Nieuws

'Ten Cate wees functie bij Ajax af vanwege opkomende rol in politieserie'

'Ten Cate wees functie bij Ajax af vanwege opkomende rol in politieserie'

1 november - 22:37

Henk ten Cate is benaderd door Ajax om hoofdtrainer te worden, maar heeft volgens Johan Derksen om een opmerkelijke reden gepasseerd. Ten Cate gaat een hoofdinspecteur spelen in een serie voor Videoland. 

Derksen meent in de uitzending van Vandaag Inside dat Ten Cate om die reden nee heeft gezegd. "Ik hoorde dat Henk ten Cate eerst was benaderd omdat John van 't Schip in die moeilijke situatie zat. Henk heeft het niet gedaan om een heel vreemde reden: hij gaat de rol spelen van hoofdinspecteur in een politieserie, Sleepers, voor Videoland. Dat gaat een beetje moeilijk samen."

De analist meent wat hij zegt. "Dit is een serieus verhaal ja. Ik denk dat Henk ook niet zo een zin had, die heeft het spelersmateriaal gezien. Die zou denken: ik word nooit vijfde met dit zooitje. Henk die wil alleen nog naar de zandbak, waar hij hele kruiwagens geld kan verdienen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!