Nieuws

Technisch directeur Inter haalt uit naar Lukaku: 'Gebrek aan opvoeding en respect'

Technisch directeur Inter haalt uit naar Lukaku: 'Gebrek aan opvoeding en respect'

1 november - 16:32

Technisch directeur Piero Ausilio van Internazionale heeft geen goed woord over voor Romelu Lukaku. De technische man haalt stevig uit naar de Belg en verwijt hem een gebrek aan respect.

Ausilio begint in gesprek met Radio TV Serie A nog enigszins kalm. "Lukaku maakt deel uit van het verleden. We hebben samen een prachtige titel gewonnen en prachtige dingen meegemaakt." In de zomer koos de Belg echter na een heuse transfersoap voor een overstap naar AS Roma en dat schoot in het verkeerde keelgat. "Ik praat er liever niet over, maar ik zeg alleen dat er altijd opvoeding en respect moet zijn. En er was een gebrek aan opvoeding en respect langs zijn kant. Soms gaan transfers niet door en als er respect is, is dat geen probleem. Maar als een speler de telefoon niet opneemt als we hem bellen, dan weet je meteen dat het tijd is om verder te gaan."

Verder in het gesprek geeft Ausilio aan dat het boek Lukaku volledig gesloten is. "Lukaku's hoofdstuk bij ons is afgesloten sinds 8 juli, ik herinner me die datum nog perfect. Het telefoontje met hem was kort en resoluut na verschillende pogingen om hem eerder te bellen. Ik heb Romelu verteld wat ik dacht."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!