Nieuws

'Opsteker voor Feyenoord: sterkhouder keert terug in selectie en haalt Lazio-uit'

'Opsteker voor Feyenoord: sterkhouder keert terug in selectie en haalt Lazio-uit'

1 november - 14:03

Gernot Trauner keert binnen enkele dagen terug bij Feyenoord, zo meldt 1908. De Oostenrijker kwam sinds het uitduel met Atlético Madrid in de Champions League niet meer in actie, maar daar komt snel verandering in.

Trauner hield knieklachten over aan het duel met Atlético. De verdediger liet om die reden de interlandperiode met Oostenrijk schieten en mistte ook de wedstrijden van Feyenoord tegen PEC Zwolle, Vitesse, SS Lazio en FC Twente.

Arne Slot liet tijdens verschillende persmomenten al weten dat Trauner op de weg terug was, maar daar maakt 1908 nu een wat meer concrete melding van. Volgens het medium keert hij komend weekend terug in de wedstrijdselectie van de Rotterdammers voor het duel met RKC Waalwijk.

De terugkeer van Trauner komt als geroepen bij Feyenoord. Volgende week staat er opnieuw een treffen met Lazio gepland in de Champions League. Daarin kan de Stadionclub een grote stap zetten richting overwintering in het miljardenbal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!