Nieuws

Waar en hoe laat wordt het bekerduel Manchester United - Newcastle uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het bekerduel Manchester United - Newcastle uitgezonden?

1 november - 08:34

Erik ten Hag speelt woensdagavond waarschijnlijk een van de belangrijkste wedstrijden uit zijn tijd als manager van Manchester United. The Red Devils nemen het in de Carabao Cup in eigen huis op tegen Newcastle United. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je agenda!

Erik ten Hag speelt woensdagavond waarschijnlijk een van de belangrijkste wedstrijden uit zijn tijd als manager van Manchester United. The Red Devils nemen het in de Carabao Cup in eigen huis op tegen Newcastle United. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je agenda!De druk op Ten Hag neemt de afgelopen weken enorm toe. Manchester United boekt in het huidige seizoen zeer wisselvallige resultaten. Afgelopen zondag ging de ploeg in het eigen Old Trafford kansloos met 0-3 onderuit tegen Manchester City. Daarvoor werd er in de Premier League ook al verloren van Arsenal, Tottenham Hotspur, Brighton & Hove Albion en Crystal Palace. De ploeg bivakkeert momenteel op een achtste plaats.

In de Carabao Cup, het tweede Engelse bekertoernooi, moet Ten Hag daarom laten zien dat hij zijn ploeg wel degelijk weer op de rit kan krijgen. United is immers de regerende kampioen en kan zich bij winst op The Magpies plaatsen voor de kwartfinales. Dat zal niet makkelijk worden, want de ploeg van trainer Eddie Howe is de huidige nummer zes van Engeland en heeft in de Champions League al bewezen een reuzendoder te kunnen zijn: 4-1 tegen Paris Saint-Germain.

Manchester United - Newcastle United live op tv

Manchester United – Newcastle United begint woensdag 1 november om 21.15 uur op Old Trafford. De wedstrijd is voor het Nederlandse publiek live te volgen bij Viaplay.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!