Nieuws

The Sun: dit bedrag krijgt Ten Hag mee bij een eventueel ontslag door Man United

The Sun: dit bedrag krijgt Ten Hag mee bij een eventueel ontslag door Man United

31 oktober - 20:19

Mocht Manchester United besluiten om Erik ten Hag te ontslaan dan krijgt hij vijftien miljoen pond, omgerekend ruim zeventien miljoen euro, mee. Met dat nieuws komt de Britse boulevardkrant The Sun dinsdag.

Op moment van schrijven bekleedt Manchester United na tien speelronden de achtste plek in de Premier League en is overwintering in de Champions League ook zeker geen zekerheid. Deze resultaten zijn mede de reden dat boulevardkranten de druk op Ten Hag opvoeren, al hebben de echte Engelse kwaliteitskranten hier nog niet zo de nadruk op gelegd.

Het contract van Ten Hag loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2025, dus wanneer besloten wordt om de Nederlander te ontslaan dan krijgt hij een flinke som geld mee. Volgens The Sun gaat dat om een bedrag van vijftien miljoen pond, ruim zeventien miljoen euro.

Mocht het ooit werkelijkheid worden dat Ten Hag dit bedrag ontvangt, dan is er slechts één trainer in de historie in het voetbal die er enigszins aan kan tippen. José Mourinho ontving ooit een soortgelijk bedrag na zijn ontslag bij The Mancunians.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!