Nieuws

Lof voor Gravenberch bij Liverpool: We zien weer de Ryan van Ajax

Lof voor Gravenberch bij Liverpool: "We zien weer de Ryan van Ajax"

31 oktober - 15:24

Ryan Gravenberch leeft weer op bij Liverpool FC na een teleurstellende periode bij Bayern München, meent assistent-trainer Pepijn Lijnders. De middenvelder krijgt vertrouwen van Jürgen Klopp en dat lijkt zich uit te betalen. 

Klopp was al lyrisch met de komst van Gravenberch en geeft de Nederlander speeltijd. Volgens Lijnders zorgt het voor een confidence boost bij Gravenberch. "We zien nu weer de Ryan van Ajax. Daarom is het zo belangrijk welke club je kiest. Als een speler niet speelt, krijgt hij geen vertrouwen. En we weten dat een speler zonder zelfvertrouwen niet dezelfde speler is", stelt Lijnders dinsdag op het persmoment richting het League Cup-duel met Bournemouth AFC.

Gravenberch is op zijn plek bij The Reds, meent Lijnders. "Met zijn inzicht en zijn techniek heeft Ryan alles in huis voor de nummer 8-positie. Hij komt voor de goal, heeft een goed schot en heeft de mentaliteit om te scoren. Toen hij hier kwam, wisten we dat we een speciale speler hadden als we hem het volledige vertrouwen zouden geven en hem op de training en met goede gesprekken zouden laten zien wat onze ideeën zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!