Nieuws

'Medeverdachte Promes gaat deels bekennen met verklaring in drugszaak'

'Medeverdachte Promes gaat deels bekennen met verklaring in drugszaak'

31 oktober - 12:09

Marylio V., de medeverdachte van de zaak waar ook Quincy Promes bij is betrokken, gaat binnenkort een 'deels bekennende verklaring' afleggen, melden Nederlandse media. De zitting van de zaak zal in januari plaatsvinden. 

V. stelt volgens zijn advocaat dat hij een deels bekennende verklaring zal afleggen. V. zal het alleen over zijn eigen verklaring hebben, maar deze kan vooralsnog invloed hebben op het verhaal van Promes. Het duo wordt ervan verdacht in 2020 een grote lading cocaïne te hebben ingescheept, van in totaal 1300 kilogram. Promes vertrok naar Spartak Moskou in Rusland en verblijft daar nog altijd.

In een afgeluisterd telefoongesprek zou Promes op heterdaad zijn betrapt. Eén van de ladingen cocaïne werd onderschept. Vervolgens heeft Promes daarover gesproken in een afgeluisterd gesprek "Ik laat je meteen weten, mijn vorige bevalling was half mislukt, ze kwamen in twee bakken, eentje is geklemd en dus me hele winst door de helft", zou de voetballer hebben gezegd. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!