Nieuws

Messi heeft akkefietje met influencer: 'Nu verander je van onderwerp, klootzak'

Messi heeft akkefietje met influencer: 'Nu verander je van onderwerp, klootzak'

31 oktober - 10:52

Tijdens het Ballon d’Or-gala had Lionel Messi het aan de stok met zijn bevriende influencer Ibai Llanos. De influencer had persoonlijke gesprekken met Messi laten zien en daar was de Argentijn niet van gediend.

Toch leek het te gaan over een humoristische conversatie tussen Messi en Llanos. "Ibai, ik ben boos op je. Ik vond het niet leuk dat je onze berichten aan het publiek liet zien. Je hebt geen privacy", meent de Argentijn. Het feit dat Llanos de berichten had vervaag, maakte voor Messi niks uit. "Nou en? Je liet het niet zien, maar je zei precies wat er stond. Het bevalt me niet. De volgende keer geef ik geen antwoord. Ik laat je op gelezen staan."

Later vraagt de influencer aan Messi naar zijn gevoel na het winnen van zijn achtste Gouden Bal, maar Messi heeft ook daar geen zin in "De Ballon d'Or? Nu verander je van onderwerp, klootzak", aldus een lacherige Messi. 

Maandagavond werd Messi in Parijs voor de achtste keer uitgeroepen tot beste speler van de wereld.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!