Nieuws

'Juventus betuigt steun aan geschorste middenvelder: nieuw en verbeterd contract'

'Juventus betuigt steun aan geschorste middenvelder: nieuw en verbeterd contract'

31 oktober - 09:51 Laatste update: 12:31

Juventus lijkt de geschorste middenvelder Nicoló Fagioli een hart onder de riem te steken. Zo weet transfergoeroe Fabrizio Romano te melden dat de Italiaan een nieuw en verbetert contract in Turijn krijgt voorgeschoteld.

Recent werd Fagioli voor zeven maanden geschorst, na regels omtrent gokken te hebben geschonden. Een jaar geleden verlengde Fagioli zijn contract bij Juventus nog tot medio 2026. Met een nieuw contract lijkt Juventus een signaal richting de middenvelder af te willen geven. De club blijft zo achter de 1-voudig international staan, iets wat ze eerder al aangaven te blijven doen.

Fagioli is een van de namen in het Italiaanse gokschandaal die daadwerkelijk ook al een straf aan het uitzitten is. Voor Sandro Tonali is dit nu ook het geval. De middenvelder van Newcastle United staat de komende tien maanden buitenspel vanwege het gokken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!