Nieuws

Van 't Schip mist wedstrijd van Ajax: 'Ben er dan niet, dat was een vereiste'

Van 't Schip mist wedstrijd van Ajax: 'Ben er dan niet, dat was een vereiste'

30 oktober - 20:22

Interim-trainer John van 't Schip zal voor de winterstop nog het duel tussen Ajax en PEC Zwolle missen. De nieuwe trainer van de Amsterdammers zal tijdens het duel in Australië zijn. 

Van 't Schip meldt tegenover de kanalen van Ajax dat hij het duel van 17 december zal missen vanwege de  bruiloft van zijn zoon. "Hij gaat trouwen in Australië en daar moet ik bij zijn, helemaal na het overlijden van mijn vrouw. Dat was een vereiste en betekent dat ik het thuisduel met PEC Zwolle voor de winterstop mis."

De interim-trainer heeft een lange weg te gaan bij Ajax, maar het kan alleen nog maar beter gaan, gezien de club laatste staat. "We moeten een streven hebben waar we snel kunnen zijn. Denk dan aan plek tien, negen of acht. Uiteindelijk moeten we richting de vijfde plaats gaan en wellicht hoger, dat weet je nooit. Maar we moeten niet te hard van stapel lopen. We moeten per wedstrijd kijken en met de duels die komen, kunnen we misschien omhoogkijken", besluit Van 't Schip. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!