Nieuws

Perez irriteert zich 'mateloos' aan Slot: 'Dacht dat hij daarmee gestopt was'

Perez irriteert zich 'mateloos' aan Slot: 'Dacht dat hij daarmee gestopt was'

30 oktober - 15:08 Laatste update: 15:18
1

Kenneth Perez irriteerde zich 'mateloos' aan Arne Slot tijdens FC Twente - Feyenoord. De Deense analist zag de trainer van de Rotterdammers continu bezig met de arbitrage.

Slot stond voortdurend langs de zijlijn te klagen op scheidsrechter Dennis Higler vanwege een niet gegeven strafschop op Santiago Giménez. "Ik heb me weer mateloos aan hem geïrriteerd", zegt de Deen bij Dit Was Het Weekend van ESPN. "Dat klagen, och man. Het is een beetje een repeterend verhaal", refereert Perez aan vorig jaar. 
 
"Ik dacht eerlijk gezegd dat hij er mee gestopt was, maar tegen Twente was het echt weer bloedirritant", vervolgt Perez. Volgens de analist moet het voetbal een voorbeeld nemen aan Rugby. "In het rugby is er wél respect voor de scheidsrechter. Trainers kunnen hun spelers er nu ook niet op aanspreken, want Slot was er alléén maar mee bezig..." 
 
Feyenoord verloor voor het eerst dit seizoen met 2-1 van Twente. De Trots van Zuid staat met 23 punten vierde in de Eredivisie, zeven punten achter koploper PSV. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!