Nieuws

Waar wordt de uitreiking van de Ballon d'Or vanavond uitgezonden?

Waar wordt de uitreiking van de Ballon d'Or vanavond uitgezonden?

30 oktober - 13:50

Lionel Messi mag maandagavond naar alle waarschijnlijkheid zijn achtste Ballon d'Or ophalen in Parijs. De uitreiking van de Gouden Bal is vanaf live te volgen. Waar je de uitreiking van de Ballon d'Or kan volgen, vertelt Voetbalnieuws je.

De uitreiking voor beste voetbal wordt ieder jaar georganiseerd door France Football. Tegelijk met de Ballon d'Or, worden ook nog andere prijzen uitgereikt. Zo worden de winnaars van de beste teams bij de mannen en vrouwen, de beste doelman, het grootste talent, de topscorer, en de zogeheten Socrates Award bekendgemaakt. De laatste award is voor de voetballer die maatschappelijk het best betrokken was.

Waar wordt de uitreiking van de Ballon d'Or uitgezonden?

De uitreiking van de Ballon d'Or is vanavond live te volgen via Ziggo Sport Voetbal. Verslaggeving van het gala start om 19.30, waar een uur later de ceremonie rond de Gouden Bal zal starten. Daarnaast zal ook L'Équipe via YouTube verslag doen van het gala.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!