Breaking news

Algemeen Dagblad: Van 't Schip en Ajax zijn akkoord, trainer begint maandag al

Algemeen Dagblad: Van 't Schip en Ajax zijn akkoord, trainer begint maandag al

29 oktober - 21:35

John van 't Schip en Ajax hebben een akkoord bereikt, meldt het Algemeen Dagblad. De 59-jarige oefenmeester staat maandag al voor de groep.

Na het vertrek van Maurice Steijn werd Hedwiges Maduro naar voren geschoven als interim-trainer voor de duels met Brighton en PSV. Van 't Schip wordt nu aangesteld als interim-trainer voor de rest van het seizoen. De clubman zal in de persoon van Michael Valkanis ook zijn eigen assistent-trainer meenemen naar Amsterdam.

Van 't Schip zou in eerste instantie een rol gaan vervullen in de technische directie en zou die functie vanaf 1 november vervullen. De 59-jarige oud-speler begint dus iets eerder en dat als hoofdtrainer. De verwachting is dat zowel Maduro als Said Bakkati aanblijven in de technische staf, die dus wordt aangevuld door Valkanis. Van ''t Schip werkte eerder bij Melbourne City, PEC Zwolle en de Griekse nationale ploeg al samen met de Australiër.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!