Nieuws

Bergwijn loopt helemaal leeg: 'Bommetjes creëren, daar zijn jullie goed in'

Bergwijn loopt helemaal leeg: 'Bommetjes creëren, daar zijn jullie goed in'

29 oktober - 19:55 Laatste update: 19:56
2

Steven Bergwijn is klaar met de 'bommetjes' die de media aan het gooien zijn. Volgens de Ajax-captain wordt er bewust onrust gezaaid en daar is hij helemaal klaar mee.

Na de 5-2 nederlaag tegen PSV laat Bergwijn zich uit over de media. "Vanaf dag één zijn de media al bezig met de vraag of ik een goede aanvoerder ben", vertelt hij voor de camera van de NOS. "Er worden alleen maar bommetjes gegooid. Maar wat is een goede aanvoerder? Zijn jullie erbij in de kleedkamer? Nee toch? Waarop baseren jullie het? Hoe ik rondloop op het veld? Ik ben er een beetje klaar mee. Jullie zijn er niet bij in de kleedamer."

"Het is maar een aanvoerdersband, jullie maken het groter dan dat het is", vervolgt Bergwijn. "Vanaf dag één zijn jullie al bommetjes aan het gooien en onrust aan het creëren en ik ben er nu wel klaar mee." Over de vermeende interesse van Al Ettifaq is Bergwijn ook duidelijk. "Nee, dat is ook onzin. Dat is wat ik zeg: bommetjes creëren, daar zijn jullie goed in."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!