Breaking news

Telegraaf: Van 't Schip wil sausje over Ajax-staf gooien met vertrouwde assistent

Telegraaf: Van 't Schip wil sausje over Ajax-staf gooien met vertrouwde assistent

29 oktober - 14:59
1

John van ’t Schip wil graag een eigen assistent meenemen naar Ajax, zo meldt De Telegraaf. De Amsterdammer hoopt Michael Valkanis toe te voegen aan de technische staf van de Amsterdammers.

Na het ontslag van Maurice Steijn heeft van Ajax met Van ’t Schip de beoogde oefenmeester gevonden die in ieder geval het seizoen af moet maken. De trainer wordt naar verluidt snel gepresenteerd, maar wil ook zijn eigen sausje over de technische staf gooien.

Dat moet volgens de ochtendkrant gaan gebeuren met Valkanis. De enkelvoudig international van Australië is een bekende van Van ’t Schip, waarmee hij al samen heeft gewerkt bij PEC Zwolle en Griekenland. Op het moment staat de Australiër nog wel onder contract bij Hapoel Tel Aviv.

Hoe Ajax in de wedstrijd zit is nog onduidelijk, zo weet De Telegraaf. Mocht Valkanis inderdaad naar Amsterdam komen, dan wordt hij de derde assistent in de technische staf. Daar zijn Hedwiges Maduro en Saïd Bakkati in ieder geval nog bij betrokken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!