Nieuws

Zerrouki beleeft teleurstellend weerzien met Twente: 'Publiek is hier geweldig'

Zerrouki beleeft teleurstellend weerzien met Twente: 'Publiek is hier geweldig'

29 oktober - 14:47

Ramiz Zerrouki heeft een teleurstellend weerzien met FC Twente achter de rug. De middenvelder van Feyenoord zag zijn ploeg een slappen eerste helft spelen die ze niet meer te boven kwamen.

Zerrouki mocht het zondagmiddag opnieuw vanaf de aftrap laten zien. De Algerijn speelde een dijk van een wedstrijd in de Champions League tegen SS Lazio, maar kon dit keer niet zijn stempel drukken.

"We zijn heel teleurgesteld", begon Zerrouki na afloop bij ESPN. "De manier waarop we beginnen, was gewoon niet goed. Dan kom je op achterstand, worden de ruimtes klein en weet je dat het moeilijk wordt. We hebben het er vooraf al over gehad, maar deden niet wat we moesten doen. Twente begon gewoon heel fel, won meer tweede ballen. Op die manier gaan wij geen wedstrijden winnen, dat heb je vandaag kunnen zien."

"We stappen met goede bedoelingen het veld op, alleen kwam het er niet uit", gaat Zerrouki verder. "We kwamen niet waar we moesten komen, dat is heel zonde. Je weet dat het op het einde altijd nog goed kan vallen, maar over de hele wedstrijd was het niet goed genoeg."

Zerrouki maakte afgelopen zomer de transfer van Twente naar Feyenoord en dat betekende een weerzien met zijn oude club. "Ja, het publiek hier is geweldig, dat heb ik ook mogen meemaken. Het is mooi om hier terug te keren, maar ik had het liever niet op deze manier gedaan. Je moet dit Twente niet de energie geven zoals wij dat hebben gedaan. Maar goed, we moeten weer door. Wij moeten elke wedstrijd op de hoogste intensiteit spelen, anders krijgen we het lastig", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!