Nieuws

Gimenez-beul Pröpper had alles onder controle: 'Je moet een beetje irritant zijn'

Gimenez-beul Pröpper had alles onder controle: 'Je moet een beetje irritant zijn'

29 oktober - 14:27
1

Robin Pröpper kijkt terug op een geslaagde wedstrijd van FC Twente tegen Feyenoord. De aanvoerder van de club uit Enschede had Eredivisie-topscorer Santiago Gimenez in zijn zak.

Pröpper en Gimenez, de twee die een geschiedenis hebben, vochten zondagmiddag mooie duels uit. De verdediger van Twente kwam met geel op zak goed weg bij een strafschopmoment, maar kan terugkijken op een goede pot.

"Ik denk dat we de partij vanaf minuut één onder controle hadden", begint Pröpper voor de camera’s van ESPN. "Je moet er kort op zitten en irritant zijn uiteraard, dat is leuk toch. Dat gebeurt over en weer en is op het scherpst van de snede. Het zijn leuke duels en die zijn mooi zoals je ziet."

Twente mocht de borst nat maken na de wereldpartij van Feyenoord tegen Lazio, maar daar was zondag niet zo veel van terug te zien. "Uiteraard, zij speelde en hele goede pot en tikte Lazio van het kastje naar de muur. Maar dan moet je hier laten zien dat je voor de drie punten gaat en wij moeten ze geen adem geven. Dat is de manier om het te doen", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!