Nieuws

'Golden Boy-winnaar lekt uit: Real-ster mag prijs in ontvangst gaan nemen'

'Golden Boy-winnaar lekt uit: Real-ster mag prijs in ontvangst gaan nemen'

29 oktober - 09:07 Laatste update: 09:10

Jude Bellingham neemt op 4 december de Golden Boy Award in handen. Volgens MARCA is de winnaar al uitgelekt en heeft de Engelsman met een riante afstand gewonnen.

Dat Bellingham in de prijzen gaat vallen is niet gek. De Engelsman verovert wekelijks de harten van de meeste voetballiefhebberd en schoot er zaterdag tegen FC Barcelona nog twee in. Hierdoor wist Real de Clásico te winnen en de koppositie terug te veroveren.  Na dertien wedstrijden staat de teller op dertien doelpunten en drie assists. In de zomer streek Bellingham pas neer in Madrid nadat er iets meer dan honderd miljoen euro voor hem was betaald aan Borussia Dortmund.

Naast Bellingham maakten ook Nederlanders Xavi Simons en Jorrel Hato kans op de prijs. Beide moeten dus genoegen nemen met een andere plaats dan de eerste. Eerder wisten Matthijs de Ligt en Rafael van der Vaart de prijs wel te winnen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!